tisdag 23 december 2014

Mästarmeditation i Kristus-ljus och julefrid - med Jesus och Maria Magdalena

Jesus och Maria Magdalena
Vad är ett mer passande sätt att pausa stressen dagen före julafton än att delta i en meditation på TrueSelf med Jesus och Maria Magdalena? Efter att ha gått i affärerna utan att riktigt hitta något jag vill köpa får det vara, julen består trots allt inte bara av julklappar och mat. 

Det som inte kan köpas med pengar är mycket viktigare, julefrid. Att hitta ljuset i sitt hjärta, att kunna vara i stillhet och lyssna inåt, att vara i frid med sig själv och alla andra. 

"Denna mästarmeditation bjuder in dig till en varm och kärleksfull stund tillsammans med Jesus och Maria Magdalena. De kommer för att värma ditt hjärta och din själ och för att tala till ditt innersta med de ord som du väntat på. De kommer med det nya Kristus-ljuset och lämnar en stråle kvar i ditt hjärta. Tillsammans välkomnar vi julaftonens frid och tar en pepparkaka tillsammans...

Kristus-ljuset lyser som allra starkast i december - månaden då vi alla är som närmast det som finns bakom slöjorna och illusionerna. Du har lättare att se bakom det synliga, känna ditt hjärtas slag och låta andlig närhet berika dig på alla plan. Kärlekens, förlåtelsen och ljusets månad ger dig avslut och fridfull början på något nytt.

Du behöver inga förkunskaper för att delta men energinivån är väldigt hög. Varmt välkommen!
Vi fortsätter under 2015 - datum kommer snart ..." www.marianylow.se

Ha en fridfull jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar