tisdag 15 april 2014

Tre gåvor till eldenHärom kvällen såg jag månen lysa nästan full, och idag den 15 april är det fullmåne.Astroguide kan man läsa följande:
"På tisdag den 15:e april är det dags för en fullmåne. Fullmånen som sker i april kallas också för skärmånen, äggmånen, harmånen, fiskmånen eller gräsmånen. Månen kommer stiga upp på himlavalvet vid solnedgången och stannar där ända till soluppgången. Detta är enda tillfället under månaden som månen befinner sig på himlen hela natten."

Alla goda ting är tre. Vi var tre kvinnor som deltog i Eldceremonin vid Judarnsjön. Elden fick tre gåvor, salvia, cederträ och ett doftande pulver från Peru. Denna aprileld var vacker, hög, ren inne i den heliga cirkeln. Fåglarna sjöng i träden, flög ner och hoppade närmare, änderna simmade ljudlöst mot stranden för att se på elden.

Trummans slag, sång för Moder Jord och tystnad. Vid fullmåne lägger vi i elden det vi vill lämna, släppa och önskar oss något nytt istället. Elden hör våra böner, elden lyssnar. Jag såg mycket i elden, färger och former skiftade. En svart fågel, glödande orange, silvergrått, figurer, en leopard och en orm. Elden talade till mig genom bilderna.


Foto: Eldceremoni vid Judarnsjön, tack Anita Olsson och alla som var med!

           Healing Circle            
You are a Circle,
You are healing me.
I am a Circle,
I am healing you.
United,
We are one.
United,
We are one.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar