måndag 31 mars 2014

Bilder från HARMONIexpo

MasterMonter på Harmonimässan, i färgerna vitt och lila. Vi gav Reikibehandlingar, liggande på en bänk eller sittande på en stol, de flesta ville ligga under filten och få Reiki från flera masters samtidigt.

Reikin flödade varje gång vi la händerna på en klient, starkare än någonsin. Vi undrade om det var för att det fanns så mycket energier i mässhallen eller om den nya tiden har börjat med nya energier? Eller har aktiveringen med Mästarskallen gjort att vi har blivit känsligare för energier? Jag vet faktiskt inte men någonting var det, jag kände energin i luften och i mina händer mycket starkare än tidigare.

Våra klienter slappnade av i en stökig miljö och vaknade upp efter tio minuter med rosiga kinder, med ny energi. Några aurareningar gjorde vi också, med hjälp av  pendel. Min pendel av bergkristall sprack av energin. Det var många möten med härliga människor, både klienter, vänner och bekanta som syntes i vimlet.

Nästa event som Reikiförbundet kommer att delta i blir på nationaldagen då vi kommer att ha Reikitält på Rålambshovsparken. Då kommer vi att erbjuda gratis prova-på-reiki, vi kanske ses där den 6 juni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar