onsdag 26 mars 2014

Harmonimässa i helgen

En avslappnande behandling i Reiki på Inre Harmonimässan i Solna, på hösten 2012
I helgen är det dags för vårens stora Alternativmässa för Kropp & Själ i Solnahallen i Stockholm. På hösten 2012 hade Reikiförbundet monter där jag stod och gav prova-på-behandlingar i Reiki för besökare tillsammans med andra Reikivänner.

På Nationaldagen den 6 juni förra året var Reikiförbundet i Rålambshovsparken, i vårt tält kunde man prova på Reiki gratis. Vi hade två behandlingsbänkar som var ständigt upptagna av förbipasserande som passade på att prova på Reiki. Vi kommer att stå där igen den 6 juni, kom förbi om du är i närheten!

Friskvård för kropp och själ - prova Reiki här, i Rålambshovsparken 
Förra gången, i höstas, var jag med i MasterMontern, ett monter där man kunde få prova på Reiki av ReikiMasters eller få gratis aurarening med pendel. Vi var tio ReikiMasters som hade montern tillsammans, halva gruppen tog hand om lördagen och den andra halvan hade ansvaret på söndagen. Det var roligt och utvecklande att vara med, möta människor, ge behandlingar och rena med pendeln.

Chakrapendel, cho ku rei, blå onyx
Chakrapendel från www.amuletten.net
Nu är det dags igen, vi är 13 ReikiMasters som kommer att erbjuda behandlingar och aurarening i Solnahallen. Varför är vi 13? Ja, för att 13 är ett heligt tal. (13 kristallskallar, du vet?) Jag kommer att stå där på söndag hela dagen, från morgonen tills mässan stänger. Jag och Magdalena kommer att informera om Reikiförbundet, sälja kylskåpsmagneter och ge behandlingar förstås, hon på lördag, jag på söndag. Förra gången valde vi lila som färg på filtar och nästan alla hade något lila på sig. Så blir det den här gången också, lila känns andligt, högt vibrerande på något sätt.

Vi kommer att skapa en lugn oas mitt i kaoset, för det är många olika typer av energier som cirkulerar under mässdagarna. Är man öppen för energier kan man få huvudvärk, bli yr i huvudet eller plocka på sig andra människors känslor. Då är ju bra att komma till oss och få en gratis aurarening med pendel. Den som provar på en behandling hos oss kan vinna en timmes Reikibehandling eller en halv timmes distansreiki, vi lottar ut sex priser båda dagarna.

Det känns extra viktigt att få vara med och ge Reiki i år, när så mycket händer i världen. Tiden är nu, det är dags att ta ställning för ljuset och bli Ljusets Krigare. Finns det bättre sätt att börja sin bana som Ljusets Krigare än att förmedla kärleksfulla Reikienergier till stressade mässbesökare i helgen?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar