lördag 29 november 2014

Du är ljusets väktare

light

Vi dricker vitt te blandat med jasminblommor, min son och jag, och talar om livet. 

Han går till köket, öppnar fönstret och röker, och fortsätter att prata med en röst, som inte är hans röst. Bakom rösten finns något större, det är en röst av uråldrig visdom som talar.

Vi ska älska det enkla, vi ska förhålla oss till det enkla, vi ska använda oss av det naturen bjuder oss. Du ska använda örter, skinn och fjädrar, vi ska äta naturlig föda. Jag är i Alef nu, säger han. Jag kan resa genom tid och rum.
Kan du se tjejen i svart klänning, henne som du såg sist? frågar jag.
-Jag ser redan henne, hon har en svart, urringad klänning, med nättyg insytt i den. Hon är mörkhårig och elegant i sin enkelhet. Hennes själ har funnits med mig ett tag, det är därför jag så irriterad och frustrerad...för jag vet inte vem hon är.

Han fortsätter att tala med halvöppna ögon, med allvar i rösten.

"Resan har påbörjats, vi håller på att rusta upp oss för resan, för uppgiften. Du har en central roll i den, du står för trösten, för värmen, för uppmuntran, för att pusha oss framåt. 

Dina drömmar ska besannas genom mina drömmar. Vi för ditt arv vidare, vår uppgift är att multiplicera ljuset du ger till oss. Du är Ljuset väktare. Du har vågskålarna i din hand. Du kan se till att det kan bära eller brista för många människor. Dina tvivel är många människors tvivel, ditt hopp är många människors hopp. 

Bestäm själv, ska du vattna blommorna eller ska du låta dem vissna? Ska du välja
vattnet med omsorg eller ska du låta dem vattnas med vad som helst? Om du tvivlar påverkar det en annan människa på andra sidan jordklotet. Du är ljusets väktare. 

Använd dig av dina mineraler och stenar, upplys folket, stenarna kommer att spela en viktig roll, bli kompis med stenarna. Introducera dig själv till stenarna och de kommer att introducera sig själva till dig. Tala med stenarna och de kommer att tala med dig."

Är jag uppkopplad mot andra människor via ett ljusnät, som alla ljusarbetare?
Du är inte ljusarbetare, du är Ljusets väktare, säger han med tyngd.

Efter att han har åkt sitter jag kvar i mina tankar och googlar på Ljusets väktare, utan att riktigt förstå vad han menade. 

"De av er som är Ljusets väktare och som önskar att helt förändra denna nuvarande verklighet och föra in andra möjligheter förankrar frekvensen. Om den inte är förankrad och förståelig, så kan den skapa kaos. Den kommer att skapa kaos. Det är därför ni måste grunda er själva.


Kaos medför ett tillstånd av omorganisering, om det används på rätt sätt. Tiden kollapsar, och energin växer och växer. Ni har kommit hit för att vara de första som använder den energin. Ni kommer att skapa stigar av medvetenhet i det att ni drar in energin i era kroppar, vilket kommer att hjälpa andra, så att de inte behöver gå igenom det ni går igenom.


Många människor kommer plötsligt att börja känna denna energi utan någon förberedelse alls. Ni drar alla ner ljus, vilket är data och information, till planeten, och medan ni gör detta, skapar ni nya vägar som medvetandet kan upptäcka utan att ens säga ett ord."
Gryningens budbärare: Undervisning från Plejaderna av Barbara Marciniak


Gryningens budbärare : undervisning från Plejaderna       AlefInga kommentarer:

Skicka en kommentar