torsdag 30 oktober 2014

Vill du göra november lite ljusare och lära dig Reiki?

Reikihänder
Jag kommer att hålla kurs i Reiki 1 i Stockholm under fyra ondagskvällar i november, tillsammans med Diana. Reikikurser hålls ofta på helger men vi tänkte ha kursen på kvällstid, vissa kanske jobbar eller vill tillbringa helger tillsammans med familjen.

När man lär sig Reiki långsamt, med kurstillfällen en gång i veckan, hinner allting landa och det finns möjligheter att få svar på frågor. Hur lär man sig Reiki? Eller kan vem som helst lära sig Reiki? Och vad är Reiki? Reiki är naturlig healing som kommer ursprungligen från Japan och vem som helst kan lära sig att förmedla Reiki, som är universell energi. Reikin i dess nuvarande form återupptäcktes av Mikao Usui (1865 - 1914) men fler och fler säger att Reikin har använts redan på Atlantis.

Jag som ReikiMaster initierar eleven som får kontakt med Reikins källa och kan börja förmedla energi med sina händer. När man ger och får Reiki kan händerna kännas varma, kalla eller man kan känna stickningar. Att gå en Reikikurs är som att trycka på startknappen, det börjar hända saker, ofta är Reikin första steget på den andliga utvecklingen.

Reiki är intelligent energi som flödar dit den bäst behövs. Reiki kan skickas över tid och rum, till framtid, till dåtid, till människor, djur, växter, jorden, överallt.

För mig är Reiki ett sätt att leva, jag använder Reiki nästan dagligen. Om jag vaknar på natten lägger jag händerna på magen och på hjärtat, och somnar om. Det roligaste med att hålla en Reikikurs är att se hur eleverna börjar utvecklas och blommar upp. Reiki tänder ett kärleksljus inuti utövaren, den strömmar ut genom ögonen och händerna. Reiki är kärleksenergi.

Kursdatum: 5/11, 12/11, 19/11 och 26/11 kl. 18.00 - 21.00 samt återträff. 

Din investering 1 500 kr/1 200 kr (arbetslösa/pensionärer/studerande)
Inkl. kursmanual, fika, återträff och diplom.

Kursen hålls enligt Reikiförbundets rekommendationer. (innehåll, antal timmar, återträff, uppföljning)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar