fredag 23 maj 2014

Jag har en känsla att jag är nära Atlantis

Bild från www.holdtemplom.hu

Efter att vi hade lyssnat på meditationsskivan Secret Garden av Iris Hall frågade jag min son om han ville kanalisera. 
- Fråga om du kan få mer information om kvinnan du såg under meditationen, fråga om hon är din andliga guide eller någon du kommer att träffa i framtiden?

Han sluter sina ögon och börjar beskriva bilder som flimrar förbi. Han ser en halvmåneformad strand, vit sand, hav, blått hav. 
- Jag har en känsla att jag är nära Atlantis, säger han. Atlantis är i havet framför mig med en stor bubbla över sig, en stor, genomskinlig bubbla. Jag ser stora stenbyggnader, blommor, växtlighet...en harmonisk känsla...

Han beskriver stranden där det finns små, runda, polerade stenar, både vita och svarta stenar.
- Kan du titta på dina fötter, frågar jag.
- Jag har långa, smala fötter, säger han förvånad, jag är barfota och har vita kläder på mig.
- Kan du titta runt omkring dig, vad ser du?
- Jag ser en jättestor kristall som filtrerar ljus, en kristallstav  innanför bubblan, i mitten av ön, ovanför våra huvuden. Kristallen är spetsig i båda ändarna. Alla har vita skynken på sig, ena axeln är bar, den högra axeln. Många har rakade huvuden. Kristallen håller upp bubblan, den svävar i luften.

Jag skriver upp det han säger, så snabbt jag kan. Han ser en svart ros, stentempel, stenpelare vid ingången. Han går upp trapporna, sju trappsteg. Jag ber honom gå in i templet, han öppnar dörren. Det är mörkt där inne, kyligt men ändå behagligt, stora fönster finns på båda sidorna, stor sal, golvet är polerad, det ser ut som marmor.

Image du Blog ancoco.centerblog.net
Bild : ancoco.centerblog.net sur centerblog.
- Det finns en konstig kristall här, säger han. Den ser ut som en apelsin när man har öppnat klyftorna eller en blomma. Det finns en kristallstav i mitten och sju böjda kristaller runt omkring staven. Den öppnar sig som en blomma eller en apelsin, den är genomskinlig, den blänker. Den ser ut som en droppe eller en blomknopp när den är stängd. Den snurrar moturs.
- Finns det några andra i salen, frågar jag.
- Nej, jag är ensam. Det är svalt här inne.

Han säger att det finns energier i luften, som strålar, rosa, orange, gul och grön energi cirkulerar i luften, och förstås vit energi. Det är som om människor skickar strålar till varandra.
- Det finns en vit duva i templet, jag tror att det är symboliskt, säger han.
Bild Mario Duguay
Mobilen ringer, han pratar med sin faster en stund och sluter sina ögon igen.

Han går ut ur templet och ser människor i långa vita rockar, det ser ut att de svävar. Han ser en person med något i handen, mannen ser ut som Gandhi men han är lång, mörk, brunhyad, smal med en mörkröd, rund prick i vänstra handflatan. Mannen stryker i luften med handen, med böljande rörelser.
- Du är där också, du lägger dina händer mot en blå vägg, jag vet inte vad det är för material men jag får lapis lazuli till mig. Jag får färgerna vitt och blått när jag tänker på dig. Du håller dina händer öppnade, som bokstaven Y och det strålar ljus från händerna. Du har en stav som ser ut som Y med en vit pärla längst ner och tre snedstreck på skaftet. Du borde tillverka en sån stav i metall.


Under meditationen träffade han en kvinna med svart hår, nu sitter kvinnan i en trädgård på Atlantis och förmedlar glädje. Hon säger ingenting, hon förmedlar glädje. En svart korp sitter på ett ben, som symbol för visdom. Han ser guld och diamanter.

Det finns ett stort, runt hål i marken, ett hål utan botten. Det är blått därinne, himmelsblått.

Det är en portal, säger han. Kanten av hålet är gjort av något material, kanske sten eller betong med symboler inristade i den. Det ser ut som en lång blomslinga, vågigt, med spiralformade blad som finns på båda sidorna av slingan. 

- Korpen har kött i munnen, påpekar han när jag funderar vad det är för portal han ser.

Det kommer fler bilder, han ser en blå tillbringare av lera med gulddetaljer. En tillbringare eller en vas av något slag, streck runt den och ett upp- och nervänt hjärta som dekoration. Den är helig, säger han.
- Vad finns i den, frågar jag.
- Blod, det finns en vit fjäder som man kan doppa i blodet.
- Vad ska man göra med fjädern?
- Man kan doppa fjädern i blodet och skriva. Min varg kom nu, säger han och syftar på den blåa vargen han brukar träffa under meditationerna.
- Vem ska skriva med blodet?
- Min varg pekar mot mig med nosen, säger han och öppnar sina ögon. Förresten såg jag jättefina tomater på Atlantis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar