lördag 8 augusti 2015

Lejonets portal 8.8.2015 = 8.8.8


Lejonporten
"Ni som lyssnar. Ni som hör. Ni som redan vandrar vägen in i det nya. Öppna Porten. Öppna porten vitt och brett. Öppna porten så att fler och fler ser in genom dess dörrar. Öppna porten så att fler skall vandra in och ta del av deras sanna Jag. 

Följ i lejonets fotspår och kliv i er nya skrud. Vandra likt pilgrimer till er egen källa. Till källan som talar ert sanna språk. Ni är väntade. / Sananda"
Kanaliserat 2015-08-07 av Camilla Lindeborg Alm
Rosendahls trädgård
Lejonporten eller lejonets portal öppnades idag den 8/8, i år innehåller dagens datum en trippelåtta. I torsdags var jag på meditation i Rosendahls trädgård, inför portalöppningen. Vi satt på marken och hade kontakt med den fuktiga jorden, och grönskan runt omkring oss. Jordstjärnan och lejonet kom till oss under meditationen, och ekens rötter bredde sig som en matta under gräset. 

Vad är jordstjärnan för något? Jordstjärnan är chakrat som ligger under våra fötter, ca 30 cm under jordytan och sägs vara brun eller svart till färgen. Det är jordstjärnan som håller oss jordade och kopplar oss till den här planeten. En aktiverad jordstjärna gör oss stabila och jordade. Och det måste vi vara för att kunna stå i vår egen kraft och ta klivet genom lejonporten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar