söndag 24 januari 2016

Att rena kristaller


Jag samlade alla mina kristaller och stenar på ett glasbord i närheten av ett fönster så att fullmånen kan titta in och lysa dem med sitt silvriga sken. Kristallerna blir rena när de får bada i ljuset av fullmånen. Det finns andra sätt att rena kristaller med också, t.ex. kan du lägga dem i frysen eller på balkongen när det är riktigt kallt. Du kan gräva kristallerna i jorden och låta jorden suga åt sig alla tunga energier. Jag föredrar månljuset, det är enklast och ändå kraftfullt och magiskt.

Fullmånen i januari kallas för Vargmåne, Snömåne, Liten Vintermåne, Kysk Måne, Kall Måne och Tyst Måne. I januari under fullmånen när det var brist på föda kom vargarna närmare människornas boningar därav namnet Vargmåne.

Fullmånen är tid för fullbordan, tid för kontemplation, tid för att släppa det vi inte längre behöver och tid för att samla krafter för framtiden. Den här gången faller fullmånen i Lejonets tecken och för med sig kreativitet, stora känslor, romantik och passion. Du kanske vågar mer än tidigare och kommer till avgöranden om hur du ska göra i framtiden. Du kanske vill fira fullmånen med en ceremoni, sitta runt elden eller meditera med ett levande ljus. Eller kanalisera budskap från dina kristaller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar