onsdag 4 november 2015

Reikiträff på Bondegatan med Kat Forgacs från USA som gäst



"Tisdagen den 3 november blir det en annorlunda Reikiträff på Bondegatan, vår nya Reikivän Kat Forgacs från USA kommer till oss för att berätta om Reikin i USA och om hennes erfarenhet som Reikimaster/Teacher och Animal Reiki. Kvällen inleds med en meditation som Kat leder, vi samtalar om hur Reikin ser ut i våra länder och Kat berättar om sina erfarenheter av Animal Reiki.
Kvällen avslutas med fika och äppelkaka!
Vi bemannar porten från 18.45 och kvällen avslutas vid ca 21.00"


Kat Forcags
Kat Forcags chantade Reikiprinciperna på japanska, vägledde oss i meditation med tre diamanter och talade sig varm om Animal Reiki. Vi satt i en cirkel och lyssnade på hennes oerhört snabba engelska när hon entusiastiskt berättade om sina Reikiupplevelser med djuren. Det var intressant och inspirerande men jag blev mer och mer hungrig. Jag hade kommit direkt från jobbet, ätit en halv proteinbar och såg hur klockan gick och gick.

Faktum var att jag funderade på att föreslå en paus men fick inte riktigt tillfälle till det. Det var först när Kat tittade på klockan och undrade hur mycket tid hon hade kvar som det blev en välbehövlig tepaus. Evas äppelkaka var så god, jag slukade i mig den.

Reiki kan göra skillnad för människor, djur, växter, maten, vattnet, jorden, trauman, energiminnen, listan är lång och kan bli ännu längre. Med Reiki kan vi enkelt hela oss själva och andra utan att ens behöva veta vad det är som behöver helas. Reiki är intelligent energi som går dit där den bäst behövs.


Det intressanta med Animal Reiki var att vi inte ska försöka lägga händerna på djuren och ge Reiki utan vara i Reikienergin, öppna upp oss och låta djuren ta del av energin, om de vill. 
Vi är inte bara kanaler och låter energin flöda igenom oss, utan vi är också sammankopplade till varandra genom våra hjärtan och sinnen när vi helar. På samma sätt blir Reikiutövaren och djuret enade i energin när helandet sker.

Vill du lära dig Animal Reiki? Läs mer här.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar