torsdag 22 januari 2015

Ärkeängeln Ariel


Archangel Ariel by winry7405
Archangel Ariel
"Genom medium Camilla Hosenfeld så kommer änglar och guider och ger gruppen kärleksfulla och kraftfulla budskap! Deras budskap syftar till att öka vårt välmående och samt att ge oss vägledning i vardagen. 
De entiteter Camilla jobbar med är vanligtvis guider och änglar samt högre medvetanden från Universum. Camilla kanaliserar budskap till deltagarna som grupp och även personliga budskap till en del av deltagarna. Under denna gruppsession får du de budskap du behöver just nu! 
Den universella energin är mycket kraftfull och verkar utifrån villkorslös kärlek som syftar till att vi alla är mästare i våra egna liv!"
Camilla förmedlade kärleksfulla budskap från ärkeänglarna Mikael och Rafael i snabb takt till flera deltagare. Under denna kväll kom inga bortgångna anhöriga utan det var änglar och högre entiteter som kom med upplyftande råd och healing till gruppen.
Jag fick budskap från ärkeängeln Ariel.
- Du har tre vägar att gå...det finns en fråga som ligger närmast i tiden och svaret på den frågan är ett stort JA! Var lite wild and crazy och gör det, gå för det! Oroa dig inte för kostnaderna, om du går i konkurs skyll ärkeängeln Ariel på det! Allting kommer att gå bra på alla sätt och vis.
Vem är ärkeängeln Ariel, denna kvinnliga ängel som ville tala med mig? 
"Namnet betyder ”guds lejon”. Ariel värnar om miljö samt är naturen och djurens helande ängel. Hon hjälper dig även att komma i kontakt med älvorna. Ariel associeras inte enbart med lejoninnan utan även med vinden. Hon är modig och stark med en elegant framtoning. 
När du behöver finna din inre styrka och mod, är hon ängeln vid din sida. Ariel hjälper dig även att finna balans och inre harmoni, gärna med naturen som hjälp. Hon är mån om hav, sjöar och vattendrag. Inom astrologin är Ariel kopplad till planeten Tellus, (Jorden). Hennes aura är blekrosa och hennes sten är bland annat rosenkvartskristall." 
källa: qualitumvitae

Änglarna ville laga hålen i våra auran, de ville läka våra trauman och ge oss hopp genom positiva budskap, förmedlade av Camilla Hosenfeld. Att ha änglar vid sin sida känns tryggt, och alla kan kalla på änglar och be om hjälp, berättade Camilla. Du kan be ärkeängeln Mikael komma och kapa av negativa energiband med sitt svärd eller kalla på ärkeängeln Rafael och be att få healing. Be styrka och mod av ärkeängeln Ariel, och bli inte förvånad om du får hjälp av änglarna. 


1 kommentar:

  1. jag sitter varje kväll ute och ber ärkeänglar om hjälp allt i ifrån att hjälpa mina nära och kära så som min familj bestående av katter hästar hundar samt min sambo och mina barn,då blåser det alltid upp. är det ett tecken på att jag är hörd?

    SvaraRadera