tisdag 12 augusti 2014

Drottningen av Agartha

Bild eden-saga.com
Vem är drottningen av Agartha? Hur kan man komma i kontakt med henne, och var finns Agartha? I den ihåliga jorden men är jorden ihålig? Det kanske är en annan dimension som finns inuti jordklotet där ättlingar till folk från Atlantis och Lemurien bor tillsammans med djur i total harmoni. Låter det som en saga?

Igår var jag tillsammans med en grupp och pendlade i naturen. Pendeln kan användas på olika sätt, för frågor och svar och för healing. Vi helade grundvattnet, vi drog upp energi med hjälp av träden, och spred ut energin via trädkronor till universum. Vi gjorde energiarbete utomhus.

Vi pendlade motsols och tog bort en blockering, slöjorna mellan vår värld och Agartha. Inte vet jag varför, kanske är det dags att börja samarbeta med inomjordingar? Vi stod på en hög klippa vid vattnet, i mitten av cirkeln låg några torkade blommor, kanske hade någon annan redan haft ceremoni där? De gulnade grässtråna var flätade, kanske av de små, småfolket.

Småfolket fick mörk choklad och sötmandlar som gåva. Efteråt samlades vi igen och de som hade fått till sig bilder berättade om sina upplevelser.

- Mina rötter och trädets rötter flätades ihop, vi drog upp energi tillsammans till trädkronan. Bladen förvandlades till små stjärnor. Det blev ett vackert stjärnfall, som fyrverkerier på nyårsafton. På varje blad fanns det skrivet "Högre medvetande". När stjärnorna träffar någon blir personen uppväckt och får ett högre medvetande, beskrev Ann sin vision.
- Drottningen av Agartha visade sig också. Vad hon skrattade, hon skrattade och skrattade.

Vi pendlade en sista gång, den här gången med händerna ihop, ovanpå varandra. Pendeln snurrade medsols. Vi drog upp en kristallpyramid som strålade ljus. Hade vi öppnat en portal till Agartha eller hur fick vi upp pyramiden annars?

Energin mitt i cirkeln kändes varm, glädjefull, hoppfull. Kanske blev slöjan mellan världarna lite tunnare än tidigare. Något som hade glömts bort i glömskan väcktes upp igen, gamla kunskaper aktiverades igen. 

B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy04aC16S2JLRHRONC9UZHVSNzJTTm05SS9BQUFBQUFBQUJYSS96RDM5VEhRQ3Bxby9zMTYwMC9BZ2FydGhhK01hcC5qcGc=
Bild: Hollow Earth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar