lördag 21 juni 2014

Eldceremoni för världsfred"Hej alla vänner nära och fjärran! Auroras Ring sponsrar en ny eld ceremoni ute på Djurgården i Midsommartid. Är du kvar i Stockholm under helgen, så kom och trumma och sjung med oss den 21:a. Vi firar ljuset, världsfred och att fira livet här på jorden vi ärvde! Vi stannar vid elden hela natten, så stanna kvar om du vill.

Vi samlas igen runt vår heliga eld på Djurgården. Vårt fokus denna gång är Världsfred och vi länkar genom våra böner med Chief Arvol Looking Horse och andra som håller ceremoni på den här dagen. " Auroras Ring, Mina Meenakshi Kramvik


Bild från Ravenredbone
Från att det skulle ha varit 12 grader och regn har väderprognosen ändrats till 13 grader och molnigt, tack vare bönerna antar jag. Kanske kan vi tillsammans trolla fram solen under kvällens eldceremoni på Djurgården. Kan man ha vinterjacka på sig på Midsommardagen? Eller några lager tröjor under sommarjackan? Vi kommer att värma våra frusna händer vid elden medan vi ber för världsfreden och länkar genom bönerna med andra grupper på olika håll i världen.

Initiavtagare till World peace and prayer day är Chief Arvol Looking Horse, som är beskyddare i 19:e generationen av lakota-indianernas heliga pipa – den som de ursprungligen fick tillsammans med sju heliga riter av Den vita buffelkalvkvinnan. 

Kanske ses vi runt elden ikväll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar