fredag 21 februari 2014

Änglarnas medicin

Doreen Virtue skriver i sin bok Änglarnas medicin om sin vision av Atlantis. 

Änglarnas medicin : Hela kropp och själ med hjälp av änglarna"Hela samhället var fullt av änglar och gudinnor som levde sida vid sida med befolkningen. Man ser klara kvartskristaller och lapis lazuli överallt, och kristallernas kraftfulla energi är påtaglig. Hela miljön genomsyras av bön, skratt och glädje - det råder en klar, lätt och ändå kraftfull energi här."

"Men jag både kände och hörde närvaron säga: De som bär kristaller idag är atlanteaner. Det är ert tecken för att känna igen varandra."

Dessa visioner fick Doreen Virtue när hon besökte den grekiska ön Santorini. Där blev hon kontaktad av en grupp regnbågsfärgade änglar som kallade sig för Atlantis änglar.
Akvamarinhänge fasett/kristall
Akvamarinhänge från
Kristallrummet

Jag har alltid känt en sällsam ro i den grekiska övärlden, i havet, i luften, i solljuset. Speciellt på Amorgos är energin hög och klar, nästan overklig. Det sägs att det finns stora bergkristaller under öarna, vilket bidrar till den fina energin.

År kristallerna vårt tecken för att känna igen varandra? Då har Anette varit översteprästinna om man tänker på hennes stora halsband av bergkristallstavar.

Ibland ger jag Reiki genom kristaller. Jag lägger klara bergkristallspetsar eller andra halvädelstenar rent intuivt på mina chakran och skickar Reiki till mig själv. Doreen Virtue skriver att regnbågsenergi förknippas även med helande Reikienergi och att när hon träffar en Reikilärare ser hon regnbågsfärgade ränder i hans eller hennes aura.
Aqua Aura spets
Aqua Aura spets
från Kristallrummet

Jag känner mig dragen till en ny kristall, blåskimrande Aqua Aura, som förknippas med ärkeängeln Raquel.

www.cristal.se finns följande beskrivning om Aqua Aura:
"Att bära Aqua Aura-kristall sägs traditionellt kunna hjälpa en människa att genomlysas med sin inre skönhet, samt för att locka framgång och rikedom.
Kristallen sägs också kunna få bäraren att uppnå esoterisk visdom, att den lindrar depression och ångest, och hjälper till att skapa en aura av fred och välbefinnande i sig själv och sin omgivning."
Reiki och kristaller hör ihop på något vis, kanske stod vi en gång i tiden runt den stora kristallen i läkningstemplet, på Atlantis och helade med hjälp av energier. Under en meditation såg min son långa, vitklädda varelser på Atlantis, och han såg bubblan som fanns ovanför. Den som befann sig utanför bubblan kunde inte se Atlantis. Är det en myt eller verklighet, vem vet?

Det är ändå oerhört spännande att läsa om Atlantis och lära sig mer om kristaller. När jag håller en kristall i handen kan någon del av mig kommunicera med den, inte jag, men mitt högre jag, genom vibrationer.

1 kommentar:

  1. Spännande läsning, föder tankar och känslor, fint språk <3

    SvaraRadera