fredag 8 november 2013

Klar som en vattendroppe


Jag såg denna lilla vattendroppe som var på väg att droppa ner från en kvist, klar, speglande skogen bakom sig. Världen runt omkring blev suddig, grålila med en aning grönt i mitten. Jag såg bara vattendroppen genom min kameralins.

Om jag kunde vara lika ren och klar som en vattendroppe, i min energikropp. Titt som tätt får jag säga tyst för mig själv "Ta bort det som inte är mitt". Det kan var en plötslig huvudvärk, oro, känslor som sätter sig fast i min aura, allt detta vill jag skicka tillbaka till avsändaren.

Tidigare påverkades jag av andra människors energier men inte lika ofta nuförtiden. Jag renar min aura mentalt, jag ber Ärkeängel Mikael komma med sitt svärd och skära av alla negativa energiband. Jag ber om skydd, jag ber att Universums vita ljus ska skydda mig.

Harmonimässan gick jag runt vårt monter och renade energier med min pendel. Vi hade gratis aurarening med pendel, det var många som ville prova. Hemma renar jag energier genom att bränna vit salvia, röken och doften tar bort stagnerad energi.

Vatten renar din kropp från insidan, genom att dricka mycket vatten håller man sig ren. Låter kanske konstigt men vatten är det bästa vi kan dricka. Att bada i havet renar auran, det är därför vi ser så fräscha ut efter att ha badat.

Jag tänker på Sifnos, när jag på kvällarna gick barfota till stranden, hängde min klänning på en trädgren och vadade i havet. Jag simmade i mörkret, mellan det vita klostret och fiskebåtarna, alldeles ensam. Jag kände havets själ, den kommunicerade med mig. Jag var ett med vatten, ett med havet, ett havsdjur som tvättade rent sin aura i Egeiska havet.

Nu är jag i Sverige och tittar på vattendroppar. I det lilla kan man se det stora.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar